Світлопрозорі стекляні огородження

Світлопрозорі конструкції є одним із ефективних рішень для створення скляних огорож, що забезпечують надійність, безпеку та тривалу експлуатацію.

Попит на такі вироби постійний, а завдяки фантазії розробників та дизайнерів виробники продовжують дивувати покупців новими проявами художніх фантазій. Різні конструкції зі скла знаходять застосування в готелях, офісах, ресторанах, салонах краси.

Багатий вибір конструкцій пропонує концерн «Сакура», який спеціалізується на виготовленні світлопрозорих будівельних конструкцій та послуг, що забезпечують безпеку. Компанія завжди враховує можливі навантаження, стійкість до пошкоджень, у тому числі за умови навмисного впливу.

Сучасні огорожі зі склом компанії САКУРА-ПРО відрізняються перевагами:

  • безпека та практичність. Ми застосовуємо міцний каркас з металу та скла підвищеної міцності:
  • візуальна легкість. Цей ефект досягається завдяки мінімальній кількості металевих стійок та застосуванню великих фрагментів скляних панелей;
  • нестандартні рішення. Конструкції можуть бути прямокутної, квадратної чи круглої форми. Можливе використання молірованого (гнутих), тонованого, матового або смарт-скла;
  • універсальне використання: Скляні конструкції поєднуються з балконами, сходами різних типів, терасами. Це дозволяє успішно вписати конструктивне рішення в дизайн будь-якого типу;
  • простий догляд. Для догляду можна використовувати будь-який миючий засіб без абразивних компонентів;
  • тривала експлуатація. Вироби не схильні до корозії, на них не діють температурні перепади;
  • простий монтаж. При належному рівні підготовки установка світлопрозорих скляних конструкцій не триватиме багато часу.

Ми маємо великий досвід у виготовленні світлопрозорих стекляних конструкцій для огородження сходів, вхідних груп, міжкімнатних перегородок, дверей, вітрин магазинів і т.д.
Скляні двері, створені в одному стилі, надають приміщенню родзинки, яка стає виразнішою, якщо продумати ще й правильне освітлення.

  • Вхідні групи – у фаворі зразки витончені, повітряні, які добре пропускають світло, створюють затишок, дарують відчуття простору;
  • Огородження сходів, терас, балконів – формують позитивні емоції, працюють паралельно рекламою закладу, з натяком на прозору політику чи репутацію;
  • Перегородки в барах, кафе, кімнатах для персоналу створюють затишну атмосферу, поділяють приміщення на зони.

Таким чином, цільноскляні конструкції, що застосовуються для оформлення інтер’єру, додають приміщенню світла, простору, краси і легкості.
Компанія САКУРА-ПРО також пропонує світлопрозорі скляні конструкції з елементами захисту від впливу різних несприятливих факторів: вандалізму, захисту від пожежі та стрілецької зброї, від злому.

Вибір скла для конструкцій

Компанія пропонує для підвищення безпеки використовувати у конструкціях:

  • Загартоване скло. Загартоване скло відрізняється підвищеними характеристиками міцності, стійкістю до фізичного впливу і ударним навантаженням. У разі руйнування загартованого скла при надмірному ударі з’являються дрібні уламки, які не можуть завдати шкоди здоров’ю людей.
  • Багатошарове скло (триплекс) різної товщини. Застосування багатошарового скла забезпечує підвищену безпеку під час експлуатації. Триплекс не руйнується при надмірному ударі та уламки відсутні. Таке скло в залежності від категорії витримує від 30 до 70 ударів молотком та сокирою та є зломостійким.

Чим приваблює продукція від компанії САКУРА-ПРО

Як відомо, все визначає репутація, компанія на ринку з 1991 року та вже зібрала чимало позитивних відгуків. Замовлення формується за індивідуальними кресленнями та ескізами, компанія працює під ключ: від ідеї до результату. Завдяки досвідченим фахівцям та власному потужному виробництву вдається впоратися з будь-якими складними завданнями. Концерн успішно співпрацює з представниками різних країн Європи, США, відмінну якість продукції вже оцінили багато зарубіжних фахівців.
Оформити замовлення можна на сайті через заявку або зв’язавшись телефоном з менеджерами, всі необхідні контакти є на сторінці. Питання, що виникають, завжди можна обговорити з консультантами, ціни на товари «Сакура» утримує помірні, а висока якість – гарантується.
Після оформлення заявки розробляється проект, технічна документація, виготовляються вироби, після чого компанія бере на себе не тільки монтаж та встановлення, а й гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Інші статті

Захист підтверджений на ділі
Захист підтверджений на ділі
читати далі
Компанія “Сакура” вітає усіх з прийдешнім Новим Роком! 🎉
Компанія “Сакура” вітає усіх з прийдешнім Новим Роком! 🎉
читати далі
Історія Концерну «САКУРА»
Історія Концерну «САКУРА»
читати далі
Дисконтна програма для замовників кулестійкого скла
Дисконтна програма для замовників кулестійкого скла
читати далі
Стандарти виробництва продукції САКУРА-ПРО
Стандарти виробництва продукції САКУРА-ПРО
читати далі
Комплексний сервіс при замовленні захисних конструкцій
Комплексний сервіс при замовленні захисних конструкцій
читати далі
Егіда мультифункціональні захисні двері
Егіда мультифункціональні захисні двері
читати далі
Захисне скло – чому варто вибрати продукцію “Сакура”
Захисне скло – чому варто вибрати продукцію “Сакура”
читати далі
Виробництво кулестійкого бронескла для армії
Виробництво кулестійкого бронескла для армії
читати далі
Протипожежні алюмінієві двері
Протипожежні алюмінієві двері
читати далі