Егіда мультифункціональні захисні двері

Двері здавна вважаються кордоном захисту будинку, тому кожен власник житла намагається вибрати найміцніший варіант із надійними замками. Але поряд зі звичними дерев’яними та залізними стали з’являтися моделі, створені за новими технологіями, які за міцністю не поступаються старим. Найяскравішим прикладом є мультифункціональні захисні двері «Егіда», розроблені концерном «Сакура» на замовлення МВС України. Зразок схвалено для встановлення в банках, а сьогодні такі двері можна придбати і для приватних квартир, будинків.

Особливості мультифункціональних дверей

В основі “Егіди” – захисне скло спеціального призначення, є вироби класу преміум. Розробники не випадково обрали таку назву, адже егіда – накидка Зевса, яка мала захисні чарівні властивості. До певної міри чудові особливості придбала і ці двері, хоча її складові стандартні: дверне полотно, петлі, доводчик, кріпильні елементи, ось тільки полотно – з особливим вогнестійким наповнювачем.
Виріб відрізняється підвищеною стійкістю до:

  • злому;
  • кулям;
  • вогню.

Такі двері стануть чудовим захистом у багатьох установах, тому не варто економити на безпеці. Що стосується житла, то слід попередньо зважити, чи є сенс встановлювати такі суперміцні двері, якщо в будинку не зберігається ніяких особливих секретів або цінностей.

Особливості мультискла

Йдеться про скло з дуже тонким покриттям із оксиду срібла та інших металів, яке наносять за допомогою вакуумно-магнетронних установок. Його особлива цінність у тому, що напилення відбиває теплову хвилю в будівлю в холодну пору, а влітку – на вулицю, це дає можливість економити на вентиляції та на опаленні.
Шари покриття мають хрест-навхрест, і у кожного своя роль:

  • верхній, нижній впливають на дзеркальність, відтінок поверхні;
  • функціональний – відбиває теплову хвилю;
  • захисний – оберігає інші верстви від пошкоджень.

Вирізняють різні види стекол для захисних дверей, у твердому плівку з металу наносить методом піролізу, тому у нього теплозберігаючі властивості нижче. А ось у мультифункціонального типу може налічуватися до 5 шарів напилення, що гарантує найкращий теплозахист.

Матеріали для дверей «Егіда»

Фахівці дуже високо оцінюють її стійкість до злому, що забезпечується конструкцією. В основі – сталева зварна рама, зашита товстими листами сталі (від 3 мм і більше), що додатково гарантує високу паростійкість. Зовні такі двері можуть не відрізнятися від звичайних, для обробки фахівці «Сакура» використовують:

  • МДФ;
  • HPL;
  • Декоративні панелі з дерева.

Все залежить від побажань замовника, можна забезпечити спеціальні двері «з секретом». Модель створювалася за найпередовішими методиками захисту, із найкращих матеріалів плюс сучасні замки високого класу захищеності. Тож проникнути у приміщення за такої охоронної системи буде вкрай важко без відома господарів.

Характеристики дверей «Егіда»

Найяскравішими особливостями, крім надійності та теплоізоляції, називають звуконепроникність. Це важливо, якщо на першому місці – конфіденційність розмов. У дверей із захисного скла сильна потужність придушення шуму, що забезпечують скляні шари, розділені повітряним прошарком або полімером, які поглинають та відхиляють звукові хвилі.
Вироби від «Сакура» відрізняється не тільки стійкістю до злому та вогню, а також:

  • повітропроникністю – до 1,5 кг/м кв. година;
  • опором теплопередачі – до 0,6 кв. град./Вт.

Кут відкривання складає від 100 градусів, двері витримують понад 200 тисяч циклів відкривання та закривання. У сукупності з усіма перерахованими якостями це робить розробку «Сакура» одним з кращих продуктів на ринку.

Особливості продукції від компанії «Сакура»

Компанія займає свою нішу на ринку з 1991 року, основне значення надається створенню різноманітних захисних світлопрозорих конструкцій, але передбачені також консультації, монтаж, гарантійне та післягарантійне обслуговування. Усі вироби відповідають українським та міжнародним стандартам, «Сакура» співпрацює з багатьма компаніями США, Європи, продукція вже отримала високу оцінку зарубіжних фахівців.
Купуючи мультифункціональні захисні двері «Егіда», ви забезпечуєте своєму житлу чи установі:

  • потужний та надійний захист;
  • повну безпеку.

Ціни на товари в «Сакура» цілком помірні, все залежить від характеристик виробу. Оформити замовлення можна на сайті, контакти наведені на сторінці. Якщо виникають питання, завжди готові допомогти досвідчені консультанти, це стосується не лише вартості та характеристик дверей, а й аспектів доставки, монтажу та правильної установки.

Інші статті

Захист підтверджений на ділі
Захист підтверджений на ділі
читати далі
Компанія “Сакура” вітає усіх з прийдешнім Новим Роком! 🎉
Компанія “Сакура” вітає усіх з прийдешнім Новим Роком! 🎉
читати далі
Історія Концерну «САКУРА»
Історія Концерну «САКУРА»
читати далі
Дисконтна програма для замовників кулестійкого скла
Дисконтна програма для замовників кулестійкого скла
читати далі
Стандарти виробництва продукції САКУРА-ПРО
Стандарти виробництва продукції САКУРА-ПРО
читати далі
Комплексний сервіс при замовленні захисних конструкцій
Комплексний сервіс при замовленні захисних конструкцій
читати далі
Світлопрозорі стекляні огородження
Світлопрозорі стекляні огородження
читати далі
Захисне скло – чому варто вибрати продукцію “Сакура”
Захисне скло – чому варто вибрати продукцію “Сакура”
читати далі
Виробництво кулестійкого бронескла для армії
Виробництво кулестійкого бронескла для армії
читати далі
Протипожежні алюмінієві двері
Протипожежні алюмінієві двері
читати далі