Захисне скло – чому варто вибрати продукцію “Сакура”

Не одне століття скло вважалося найтендітнішим матеріалом, але сучасні розробки вчених внесли вагому поправку до цього стереотипу. Сьогодні виробляють різноманітні світлопрозорі конструкції, які самі виступають засобом захисту, найпопулярнішим з них можна назвати куленепробивне скло.

Одним із найкращих виробників заслужено вважається компанія «Сакура», яка працює на ринку товарів та послуг, які забезпечують безпеку. Стартували фахівці в 1991 році, і за час зуміли зайняти свою нішу, зібрати багато позитивних відгуків від клієнтів.

Особливості захисного скла

Перші спроби створити таке скло датують початком минулого століття, коли француз Едуард Бенедикт представив світові таку розробку, як триплекс – багатошарове скло, скріплене полімерною плівкою. Через десяток років після цієї заяви німецькі хіміки презентували свій варіант – плексиглас, який схвалили та охоче почали застосовувати авіаконструктори.

За минулі десятиліття формули захисного скла ретельно розроблялися, сучасне бронескло можна назвати своєрідним бутербродом зі скляних листів.
До їх складу можуть входити:

  • силікат – загартоване скло;
  • полікарбонат – із термопластиків, стійкий до ударів, перепадів температур, гасить ударну хвилю;
  • поліуретан – додає міцності, утримує уламки;
  • органічне скло – в основі лежить акрилова смола;
  • кварцове скло – відрізняється сильною міцністю, термостійкістю;
  • керамічне скло – перевершує за якостями силікат та кварц;
  • Штучний сапфір – витримує дуже великі навантаження.

Захисні стекла роблять різної товщини, чим вона більша, тим дорожчий виріб, а ще поверхня стає менш прозорою. З останнім проявом сучасні розробники навчилися боротися, створюючи склади. Фахівці «Сакура» створюють скло не лише різної товщини (до 144 мм) із збереженням прозорості, а й будь-якої форми: прямокутники, кола, паралелепіпеди. Це дуже важливо для різних бронемашин, створених для військових потреб.

Як можна використовувати скло з високим захистом?

Такі зразки створювалися спочатку лише армії, але поступово їх почали замовляти й інші підприємства, сьогодні можна легко купити зразок потрібної форми та товщини за помірну суму.
Захисне багатошарове скло використовують для:

  • перегородок у банках;
  • будок постів охорони;
  • вітрин;
  • стекол для машин;
  • склопакетів;
  • розсувних дверей.

Охоче купують такий товар не тільки установи, захисне скло використовують у приватних будинках, машинах, інших спорудах. За ціною вони на порядок дорожчі за звичайні, натомість гарантують безпеку власникам. Особливо якщо ті живуть на нижніх поверхах, а псувати вікна ґратами не хочуть.

Що пропонує компанія «Сакура»

За фактом, про групу компаній, які об’єдналися, зайняли свою нішу на ринку і дуже дорожать репутацією. «Сакура» спеціалізується на виготовленні захисних світлопрозорих будівельних конструкцій, але також надає інші послуги: проектування, монтаж, обслуговування плюс консультації.
Вивчити продукцію «Сакура» можна на сайті, у каталозі представлені найкращі захисні зразки скла:
кулестійкі;

  • багатошарові;
  • фасадні;
  • прозорі цілісні.

До цільноскляних конструкцій відносять загартоване скло завтовшки від 6 до 12 мм або полімерний або плівковий триплекс, склопакети. Такі зразки використовують для магазинних вітрин, художніх галерей, домашніх зимових садів, стильних балконів, сучасних ліфтів та багатьох інших споруд. У поєднанні з деревом та металом скло здатне створити оригінальний та привабливий ансамбль під усі існуючі стилі.

Чому варто звернутися до «Сакури»?

Кожен покупець прагне придбати якісний товар, тим більше, якщо йдеться про захист здоров’я та життя. Куленепробивне скло відноситься до таких цінних придбань, тому вибирати товар варто тільки від надійних виробників, які гарантують високу якість. У цьому списку – і «Сакура», де працюють професіонали, виробництво налагоджено на високому рівні, із застосуванням найсучасніших технологій.
Покупцеві гарантують:

  • надійність – є сертифікати якості, товар відповідає міжнародним стандартам;
  • ексклюзив – чимало розробок, які без аналогів, розробники постійно працюють над створенням нових, оригінальних та стійких зразків різних форм.

Компанія бере на себе повну відповідальність від створення до обслуговування. «Сакура» співпрацює з різними державами Європи, Америкою, її напрацювання зі створення чудового скла для пожежного та інженерного захисту вже здобули високі оцінки за кордоном. Придбати таке скло можна на сайті компанії, всі контакти прописані на сторінці, при необхідності на запитання завжди готові відповісти досвідчені консультанти.

Інші статті

Захист підтверджений на ділі
Захист підтверджений на ділі
читати далі
Компанія “Сакура” вітає усіх з прийдешнім Новим Роком! 🎉
Компанія “Сакура” вітає усіх з прийдешнім Новим Роком! 🎉
читати далі
Історія Концерну «САКУРА»
Історія Концерну «САКУРА»
читати далі
Дисконтна програма для замовників кулестійкого скла
Дисконтна програма для замовників кулестійкого скла
читати далі
Стандарти виробництва продукції САКУРА-ПРО
Стандарти виробництва продукції САКУРА-ПРО
читати далі
Комплексний сервіс при замовленні захисних конструкцій
Комплексний сервіс при замовленні захисних конструкцій
читати далі
Егіда мультифункціональні захисні двері
Егіда мультифункціональні захисні двері
читати далі
Світлопрозорі стекляні огородження
Світлопрозорі стекляні огородження
читати далі
Виробництво кулестійкого бронескла для армії
Виробництво кулестійкого бронескла для армії
читати далі
Протипожежні алюмінієві двері
Протипожежні алюмінієві двері
читати далі